Menu
Facebook Linkedin

Werken aan het veranderDNA

Geen enkele organisatie lijkt nog stil te staan: of we gaan op in een fusie, of we verhuizen, of we gaan door een reorganisatie. Omgaan met al deze veranderingen (groot of klein) is dé uitdaging voor vele organisaties. Werken aan het veranderDNA van een individu of een organisatie is één van onze handelsmerken.

Werken aan het veranderDNA

We bieden ondersteuning aan teams of organisaties die hun veranderDNA sterker willen maken. Hoe bouwen we aan onszelf om ervoor te zorgen dat we groeien door verandering? 
Via opleidingen of begeleidingstrajecten helpen we je om stappen vooruit te zetten en een weg uit te stippelen om het veranderDNA te laten groeien. We gebruiken hiervoor onze zelf ontwikkelde toolbox.
Daarnaast kan je via een opleiding hier ook zelf mee aan de slag.

Change Management

We hebben opleidingstrajecten ontwikkeld rond ons 8-stappenmodel van verandering. Via dit 8-stappenmodel leer je structuur brengen in je verandertraject, en blijf je oog hebben voor draagkracht bij de verschillende stakeholders.
 
Als ondersteuning hebben wij een speciaal pakket ontwikkeld voor middenmanagers. Zij hebben een moeilijke rol als leider en lijder in een verandering. Wij helpen hen om meer slagkracht te krijgen in veranderingsprocessen. 

Praktisch

De opleiding "De cruciale rol van de leidinggevende" is een driedaagse opleiding.
 
Elke verandering vraagt een specifieke aanpak binnen een bepaalde context. Wij hebben dan ook geen standaard pakket rond werken aan het veranderDNA. Wij willen met plezier met jou overleggen om een mogelijke aanpak voor jouw organisatie uit te tekenen en een inschatting te maken van de kosten.