• Dimitri De Meester

Pittig en inspirerend bochtenwerk tijdens onze tweedaagse


De start van het najaar betekent traditioneel dat wij in onze agenda twee dagen vrijhouden voor een strategische uitstap met het kernteam van D-NA. Het mooie Vila Vigor, gelegen in Peer– de Kempen voor sommigen onder ons – was de ideale thuisbasis voor wat we voor ogen hebben met onze tweedaagse: samen met de vennoten letterlijk en figuurlijk afstand nemen van de operationele werking en bouwen aan de toekomst van D-NA. We wisselen een inhoudelijke focus af met aandacht voor het team én natuurlijk, geheel volgens het dna van D-NA, oog voor culinair vuurwerk.


De agenda voor onze tweedaagse geven we de weken vooraf samen vorm. We zoeken naar een juiste mix tussen cijfers, cases, projecten, inspiratie en creativiteit.
Van een brede analyse hoe wij vandaag onze verschillende klantensegmenten aanboren, langs een oefening over individuele en collectieve ambitie, de diepte in met een bespreking van klantencases vanuit het model van de reddersdriehoek, even creatief tot rust komen met verf rond ”fier op D-NA” en finishen met het concreet vormgeven van het najaar. Onderweg vergezelde onze nieuwe collega Filip Janssens ons even en zorgde hij voor wat extra inhoudelijke bevoorrading.Het is dit soort bochtenwerk waar we van houden op onze tweedaagses. Lekker veel variatie en tegelijk is de rode draad duidelijk zichtbaar: bouwen aan een succesvolle, gezonde en duurzame organisatie.

En zo zijn wij helemaal klaar voor het najaar!

Dimitri De Meester

Managing partner D-NA

84 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven