• Dimitri De Meester

Online Masterclass "Projectmanagement op afstand"

Bijgewerkt: 3 apr 2020


Hoewel de wereld vandaag lijkt stil te staan, proberen we er met ons allen alles aan te doen om in deze vreemde Corona-tijden onze organisaties en bedrijven draaiende te houden. Dit betekent dat we dienen te zoeken naar nieuwe manieren van samenwerking en communicatie. Business as usual werkt vandaag niet. Ook de klassieke aansturing van projecten staat vandaag onder druk en vraagt om de nodige creativiteit.

Om ervoor te zorgen dat projectleiders ook vandaag, wanneer er thuis gewerkt wordt, wanneer er geen fysiek contact mogelijk is met stakeholders, in charge blijven van hun projecten, ontwikkelde D-NA een specifiek aanbod voor het managen van projecten op afstand.

Expert in blended learning

Ondertussen ontwikkelde D-NA de nodige expertise in het aanbieden van blended learning op vlak van Projectmanagement en Leiderschap. Blended learning is niet hetzelfde als e-learning, het is immers een combinatie van verschillende leervormen (groep, individueel, zelfstudie, interactief …) en e-learning vormt hierin één welbepaalde vorm.Online masterclass "projectmanagement op afstand"

Onze masterclass bestaat uit 3 modules:

- Opbouw van een interne community rond Projectmanagement binnen mijn organisatie

- Tips & tricks over Projectmanagement op afstand

  • Hoe vergaderen op afstand?

  • Hoe rapporteren aan mijn stuurgroep?

  • Hoe ondersteun ik een projectmedewerker?

  • Hoe begeleid ik een workshop op afstand?

  • Hoe volg ik de voortgang van mijn projecten op?

- Opfrissing van Projectmanagement: uitleg, oefeningen en modellen rond de verschillende fasen van PM


Met onze Masterclass beschikt jouw organisatie of bedrijf over een online gebruiksvriendelijk pakket waarmee jullie meteen van start kunnen gaan zodat jullie projectleiders vandaag nog ondersteund worden in het uitvoeren van hun rol in deze moeilijke en uitdagende periode.

We begeleiden jouw organisatie of bedrijf bij het opstarten zodat jullie snel zelf aan de slag kunnen. De mate van verdere facilitatie door D-NA bekijken we samen.

Interesse in wat de mogelijkheden zijn om deze Masterclass in jouw organisatie of bedrijf op te starten? Laat het ons weten en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

149 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven