• Dimitri De Meester

Flowmoment: legendarische stagediveMet D-NA zijn we in de ban van Flow. Momenten die vanzelf gaan. Momenten waarin inzichten, talenten, competenties, doelen en resultaten samenkomen. Als vanzelf. Op individueel vlak, maar evengoed Flow in teams. Ieder neemt zijn rol op, speelt op elkaar in en zet zich in voor een gemeenschappelijk doel. Als radartjes die vlot de grote machine doen draaien, spreeuwen in een zwerm die zich organisch beweegt. Momenten waarin 1 + 1 = 3 of zelfs meer.

Waar je in de ban van bent, dat valt op, dat zie je plots overal verschijnen. Onder muzikanten bijvoorbeeld. Muzikanten die onderling én in dialoog met hun publiek in flow komen. Deze zomer hebben we jammer genoeg weinig van die Flow-momenten kunnen meemaken. Dus nemen we je graag mee in de tijd. Naar één van de hoogtepunten van het rijke Pinkpop-verleden: 1992, het moment waarop Pearl Jam het publiek helemaal meeneemt en Eddie Vedder zich waagt aan een stagedive die tot het collectief geheugen van menig festivalliefhebber behoort. Het volledige fragment is natuurlijk de moeite, maar ons gaat het vooral om de eerste 2 minuten.


De band en het publiek zijn duidelijk al in flow maar let ook op de cameraman die op het cruciale moment aanwijzingen geeft en de crew verzamelt onder aan de kraan.  Zalig moment van instant samenwerking, bundeling van krachten (ook letterlijk) en wederzijds commitment  dat nu nog steeds geboekstaafd staat als 1 van de mooiste momenten van Pinkpop.

Hou jij ook van Flow en wil je dit soort momenten graag zelf creëren? Wil je teams graag in beweging brengen, dan is onze opleiding tot TeamFlow-Coach op jouw lijf geschreven. Neem een kijkje op onze TeamFlow-pagina en lees er alles over. Interesse als individu of organisatie in de opleiding tot TeamFlow-Coach, contacteer ons op 0032 494 70 82 26


197 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven