• Dimitri De Meester

D-NA versterkt haar rangen: Inge Cools is de nieuwe partner van D-NA

We zijn enthousiast én trots om te kunnen aankondigen dat Inge Cools het team van D-NA vervoegt als 7de partner.

Inge is voor D-NA absoluut geen nieuw gezicht. We werken reeds verschillende jaren met haar samen. Maar zowel Inge als wijzelf voelden aan dat het tijd was om onze samenwerking te intensifiëren én te consolideren. Zowel haar kijk op organisaties, als haar persoonlijkheid passen helemaal binnen het D-NA-plaatje.

En zo is D-NA niet alleen een nieuwe partner rijker, maar ook een ton aan extra expertise en ervaring.


Brede interesse, ruime ervaring

Inge heeft meer dan twintig jaar ervaring als consultant in de publieke sector en non-profitsector. Zij werkte zelf als ambtenaar bij stad Antwerpen, was adjunct-auditeur bij het Rekenhof en stapte dan over naar de consultingwereld. Bij PwC en bij VITO voerde ze verschillende beleidsstudies uit. Zij begeleidde de afgelopen jaren tal van organisaties bij strategische reorganisatieprojecten. Bij vele projecten stonden stakeholdermanagement, open innovatie en het op punt zetten van een nieuwe organisatiestrategie centraal. Inge werkte de voorbije jaren zowel in Vlaanderen als in Nederland, Duitsland en Oostenrijk aan projecten en zette haar ervaring ook in bij de Europese Commissie. Hierdoor heeft ze een brede kijk op hoe systemen zoals openbaar vervoer, rekeningrijden, fiscaliteit, sociale zekerheid, lokale besturen, innovatie enz in andere landen georganiseerd zijn en welke trends of evoluties op ons af komen.


Inge houdt van een uitdaging

Inge houdt van moeilijke vraagstukken. Vaak zitten organisaties als het ware in de knoop. Iedereen heeft dan wel een stukje van de puzzel in handen. Inge bijt zich erin vast en is pas tevreden als die puzzel er volledig ligt. Snel maar gevat inzicht brengen in moeilijke problemen is heerlijk, want zo voel je als coach en consultant dat je iets hebt losgemaakt dat mensen echt verder helpt. Inge houdt van creatief denken en zet groepen aan samen na te denken over hun toekomst.


Een nieuwe partner, een nieuw expertisedomein

Met de toetreding van Inge als partner, bouwen we verder aan ons project én verruimen we onze ambitie. We verbonden onze D-NA vlag reeds aan 3 domeinen:

· Duurzame organisatieontwikkeling

· Matuur teamwerk

· Hybride leiderschap


Met de extra ervaring en expertise van Inge, voegen we hier een 4de pijler aan toe:

Slimme Netwerken.

Organisaties en bedrijven worden steeds vaker geconfronteerd met uitdagingen die ze niet alleen aankunnen. De oplossingen dienen gevonden te worden boven of tussen organisaties.  Het in kaart brengen van alle relevante spelers, het verbinden van de verschillende perspectieven, het faciliteren van het samenwerkingsproces zijn basiselementen voor de creatie van slimme netwerken. Met onze 4de pijler bouwen we mee aan dit soort van slimme netwerken, facilteren we de samenwerking en co-creatie en delen we onze eigen expertise en ervaring.

206 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven