• Dimitri De Meester

D-NA AANBOD VANUIT ONS KOT

Bijgewerkt: 1 apr 2020Net als bij zovelen staat ook onze business volledig op zijn kop. Omwille van de maatregelen naar aanleiding van de Corona-pandemie, kunnen wij niet langer vanuit fysieke aanwezigheid aan de slag met onze klanten. Het grootste deel van ons werk vertrekt net vanuit dat fysiek aanwezig zijn. Het zijn bevreemdende, beangstigende, onzekere, maar voor D-NA ook wel interessante tijden. Interessant omdat deze situatie ons uitdaagt om dat wat we willen betekenen voor onze klanten, en dus ook ons aanbod, gedeeltelijk te heroriënteren.


We zetten daarom graag op een rij waarvoor jullie in tijden van “blijf in uw kot” wel bij ons terecht kunnen:

Voor leidinggevenden en experten

  • Online individuele coaching

  • Online assessment individuele gedragsstijl (Insights/DISC) met coachingsessie: wat typeert mijn stijl? Hoe neem ik beslissingen? Hoe overtuig ik anderen? Hoe ga ik om met verandering? Hoe ga ik om met structuur en afspraken? En wat zijn in dit alles mijn sterktes en valkuilen? We bespreken samen jouw individueel profiel obv het assessment en werken zo aan meer zelfinzicht en bouwen de skills uit om jouw communicatie en samenwerking effectiever te maken.

  • Online coachingpakket voor leidinggevenden: aan de hand van D-NA analyse-tools bepaal je de prioriteiten van de huidige teamwerking en vertaal je deze in een actieplan

  • Online uur tips & tricks leiding geven op afstand: via een interactieve webinar gaan we in op de do’s & don'ts van leiding geven op afstand. We laten deelnemers ook kort uitwisselen met elkaar.

Specifiek voor projectleiders

  • Online Masterclass Projectmanagement op afstand: online pakket voor Projectleiders om projecten op afstand aan te sturen

Voor teams

  • Online intervisie: we gaan als team even op de rem staan, we brengen het team online samen en bekijken de situatie, met aandacht voor hoe het voor ieder teamlid is, welke vragen er leven …

  • Teamflow: Het team ontdekt in een interactieve sessie wat nodig is om met dit team in flow te geraken. Via een korte bevraging gebaseerd op het onderzoek van Dr. J. Van Den Hout naar teamflow komen we te weten hoe het zit met de flowelementen in jouw team. Met een aantal oefeningen op individuele flow en online interactie tussen de teamleden maak je een actieplan voor meer flow in je team.

Slimme netwerken

Is jouw ecosysteem doorbroken en wil je opnieuw verbinding leggen met stakeholders in moeilijke tijden dan faciliteren wij graag deze uitdaging online

Algemeen

  • Het excellentie-interview: krijg via een diepgaand interview inzicht in je eigen excellentie.

  • Online koffie: misschien is deze periode voor jouw organisatie of bedrijf wel het uitgelezen moment om met ons in gesprek te gaan en te kijken wat ons aanbod voor jullie kan betekenen:

o Hybride leiderschap

o Matuur teamwerk

o Duurzame organisatieontwikkeling

o Slimme netwerkenHeb je interesse? Kunnen wij iets voor jullie betekenen? Laat het ons weten en we bekijken samen wat mogelijk is!

Contacteer ons
391 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven