Menu
Facebook Linkedin

D-na stelt nieuw Stakeholderspel voor op de Proeverijen

Nieuw stakeholderspel valt in de smaak

Tijdens 3 interactieve sessies konden de deelnemers aan de hand van eigen project of verandertraject aan de slag met het nieuwe stakeholderspel. De laagdrempeligheid van het spel en de duidelijke focus die het oplevert, konden de deelnemers waarderen.

Opzet Stakeholderspel

Steeds meer wordt verwacht dat professionals over de grenzen van hun eigen team of over de grenzen van hun eigen organisatie samen werken en projecten realiseren.
We merken dat het niet altijd evident is om vanuit een niet-hiƫrarchische relatie anderen te engageren of motiveren om bij te dragen aan het behalen van sterke resultaten.
Om inzicht te krijgen in de relatie met alle stakeholders en hoe ze te benaderen, ontwikkelde D-na een eenvoudig maar krachtig stakeholderspel. Door dit spel te spelen krijgt elke stakeholder een duidelijke positie ten aanzien van de te behalen doelen, en kan worden ingeschat op welke manier de stakeholder moet worden betrokken. En door je stakeholders op de juiste manier en op het juiste moment te betrekken, vergroot je je impact op het behalen van sterke resultaten.